Be Present Online
OPTIMIZARESEO

Pachetul destinat afacerilor ratacite prin lumile motoarelor de cautare.

  • SEO duce la cresteri pe termen lung. O strategie de optimizare SEO si de promovare facuta astfel incat sa cuprinda cerintele specificului afacerii, duce la rezultate importante pentru motoarele de cautare. Cu un continut atractiv si cu produse sau servicii de calitate, SEO te poate duce in locurile fruntase in motoarele de cautare.
  • O mai buna experienta oferita clientilor. Daca site-ul tau de prezentare sau magazinul online este user-friendly, asta inseamna ca utilizatorii au parte de o experienta placuta, ce poate duce eventual la obtinerea unor beneficii pentru afacere. O conditie principala a SEO o reprezinta structurarea echilibrata a fiecarei pagini si utilizarea unui continut calitativ, lucruri pe care le cauta de asemenea si utilizatorii. Aceste aspecte dau randament in ce privete eficienta SEO.
  • Diminuarea riscurilor pe baza analizelor. O expertiza periodica a site-ului sau magazinului online este necesara deoarece astfel se pot identifica nereguli ce pot afecta SEO, iar pe baza carora echipa Be Present Online ofera solutionari care privesc atat partea tehnica a site-ului sau magazinuui online, cat si partea de functionalitate a acestora. Pe baza analizelor periodice, scad erorile ce pot aparea pe site sau magazin online si sustin eficientizarea proceselor de optimizare SEO.
  • Cresterea credibilitatii in brand-ul tau. Este un lucru bine stiut faptul ca utilizatorii ajung foarte rar pe a doua pagina din Google, motiv pentru care este foarte important sa te regasesti in prima pagina de cautare. SEO ajuta la crearea unui continut calitativ si relevant pentru utilizatorii tai, astfel ca pe baza experientei acestora, poate sustine cresterea organica a site-ului web sau a magazinului online in motoarele de cautare.
  • O mai buna vizibilitate a afacerii tale. Pe baza cunostintelor din domeniul de optimizare SEO, Be Present Online se foloseste de instrumentele ce stau la baza dezvoltarii SEO pentru a duce afacerea ta pe pozitiile fruntase din motoarele de cautare. SEO este elementul ce diferentiaza afacerile in mediul online deoarece acesta iti poate creste vizibilitatea site-ului web sau magazinului online astfel incat clientii sa gaeasca mai rapid produsele sau serviciile oferite de tine. O afacere ce are site-ul web sau magazinul online optimizat SEO, in timp poate ajunge un punct de reper pentru clienti.

Avantaje

Ce oferim

  • Audit SEO inainte de optimizare. Facem o analiza a situatiei actuale a websiteului pentru a putea monitoriza performantele optimizarii.
  • Strategia completa de optimizare pentru motoarele de cautare. Stabilim bazele si criterii pe care ne bazam actiunile astfel incat sa corespunda cu nevoile specifice ale proiectului.
  • Inscrierea in retelele de social media. Traficul generat de retelele de socializare precum Facebook, Instagram, dar si cele specifice anumitor industrii cum ar fi TripAdvisor.
  • Adaugarea in Google my Business. Un cont Compania mea pe Google iti ofera mai mult decat o listare a companiei tale. Cu ajutorul profilului gratuit de companie, poti interactiona usor cu clientii in Cautarea Google si pe Google Maps.
  • Rapoarte lunare/saptamanale de analiza a performantei. Impreuna cu acestea venim si cu solutii de adjustare a strategiei in functie de situatile aparute.
Next Project
Be Present Online
MAGAZINONLINE