Be Present Online
MAGAZINONLINE

Pachetul destinat afacerilor ce sunt pregatite sa faca primul pas in online.

  • Cheltuieli reduse pentru deschiderea unui magazin online fata de un magazin fizic. Pentru a deschide un magazin online, ai nevoie in primul rand de un domeniu, de gazduire si nu in ultimul rand de o platforma e-commerce. Mai este necesara o serie de poze profesionale ale produselor pe care afacerea ta le ofera si poti incepe treaba. Pe parcurs poti adauga produse noi chiar tu din panoul de administrare al magazinului online fara alte costuri.
  • Scad costurile pentru stocuri. Pentru un magazin online, nu este nevoie sa ai stocuri in permanenta, deoarece produsele pot fi perisabile sau masurile pot fi altele decat ceea ce cauta clientii. Pentru un magazin online nu este nevoie de loc de depozitare al stocurilor, deoarece in momentul in care exista cerere, le poti lua direct de la furnizor si trimite catre client, fara a tine cont de cheltuielile cu chiria pentru depozitare a acestora sau pentru achizitionarea unui spatiu propriu de depozitare.
  • Creste aria potentialilor clienti. Un magazin online ofera o vizibilitate mai buna decta un magazin fizic, prin prisma faptului ca acesta poate fi accesat de oriunde in tara, sau chiar oriunde in lume, in functie de ce arie vrei sa acaparezi. Intr-un magazin online poti oferi alte tipuri de oferte si specificatii ale produselor, precum si review-uri din partea altor clienti, lucru pe care magazinul fizic nu il poate face.
  • Magazinul online este disponibil oricand. Clientii pot plasa comenzi la orice ora, pot pune intrebari despre porduse si pot vizita magazinul online in orice moment. Acesta este un aspect foarte important ce eventual duce la cresterea vanzarilor precum si la o mai buna vizibilitate a afacerii tale.
  • Efectuarea unor analize mai complexe. Magazinul online oferit de Be Present Online vine la pachet cu un panou de administrare unde te invatam sa iti monitorizezi singur produsele precum si baza de date. Din acesta poti efectua analize periodice din care sa constati ce anume trebuie imbunatatit sau schimbat in vederea eficientizarii proceselor ce sustin magazinul online.

Avantaje

Ce oferim

  • Design personalizat tinand cont de cerintele dumneavoastra. In functie de industria in care activati, va oferim un magazin online cu un design proiectat tinand cint de factorii ce ajuta la cresterea ratei de conversie.
  • Performanta in ce priveste indexarea organica. Pe scurt, esti un competitor de temut cat timp te afli pe prima pagina, iar echipa Be Present Online te poate ajuta in acest demers.
  • Integram plata securizata cu cardul. Aceasta modalitate de plata este predominanta in randul celor ce cumpara online, astfel ca un sistem integrat de plata securizata cu cardul reprezinta un avantaj pentru magazinul tau online.
  • Modalitate de facturare direct din panoul de administrare. Sa emiti o factura pentru comenzile clientilor tai nu a fost niciodata atat de simplu, iar acum o poti avea in panoul de administrare al magazinului tau online.
  • Panou de adminstrare intuitiv. Iti oferim consultanta in ce priveste utilizarea panoului de control, astfel incat sa ajungi sa iti poti administra singur produsele si baza de clienti.

Next Project
Be Present Online
CREARESITE