Be Present Online
DEZVOLTAREWEB

Pachetul perfect pentru companiile cu nevoi digitale particulare.

  • Dezvoltare de solutii personalizate. Pachetul Be Present Online pentru dezvoltare web presupunere creeare unui program/aplicatii web care se muleaza perfect pe nevoile specifice ale afecerii tale. Fie ca este vorba de o baza de date si de gestionare ei, un program de rezervari, terminale de plata sau orice solutie care ti-ar putea face viata mai usoara, expertii Be Present Online sunt pregatit sa te ajute.
  • Eficienta investitiei. Chiar daca la prima vedere costul unei aplicatii special dezvoltate pentru tine pare unul mare, este doar odata. Nu necesita abonamente lunare sau anuale, nu necesita persoane care sa se ocupe de administrare softului sau alte costuri. Astfel, are o perioada de amortizare a investitiei destul de rezonabila.
  • Eficientizarea muncii. Aplicatiile web dezvoltate pot lua sarcinile repetitive de pe umerii angajatiilor tai, lasandu-i sa isi dezlantuie energia si creativitatea. De asemnea, poate eficientiza procesele din cadrul companiei si gestionarea documentelor oferind o platfoma interna, accesibila tuturor angajatiilor, departamentul sau conducerii. Suntem pregatit sa iti oferim solutii indiferent de nivelul de complexitate. Contacteaza-ne!

Avantaje

Ce oferim

  • Design adaptat cerintelor si nevoilor oricarui tip de afacere. Indiferent de domeniul in care activezi, Be Present Online te poate ajuta cu un website performant, ce ofera o experienta placuta clientilor pe parcursul navigarii.
  • Panou de administrare user-friendly. Iti oferim consultanta in ce priveste administrarea site-ului, astfel incat sa ajungi sa te poti ocupa singur de el fara a depinde de altcineva.
  • Integrari de aplicatii. Punem accent pe experienta pe care o are clientul in momentul navigarii pe site, motiv pentru care stim cat de importanta este interactiunea pe care o are cu site-ul. tinand cont de aceste lucruri, integram aplicatii precum live-chat, abonare la newsletter, CRM.
  • Rapoarte periodice de analiza a site-ului. Intelegem cat de importanta este cunoasterea factorilor care va pot ajuta in cresterea si masurarea performantei, astfel ca oferim accesul la platforme de analiza a site-ului precum si consultanta in utilizarea acestora.
  • Module de rapiditate si securitate. Va asiguram siguranta in ce priveste site-ul pe care il oferim, bazat pe teste de securitate si de rapiditate pe care le putem oferi periodic astfel incat sa imbunatatim constant performanta site-ului pe care il aveti.
Next Project
Be Present Online
OPTIMIZARESEO