Be Present Online
CREARESITE

Pachetul destinat afacerilor ce au nevoie de o imagine online care sa le reprezinte!

  • Eficient din punct de vedere al costurilor. Afli inca de la inceput ce fel de site are nevoie afacerea ta (site de prezentare, magazin online), precum si ce costuri implica. Pentru a crea un site web, costurile initiale sunt minime pentru ca ai nevoie de un domeniu, de gazduire si de elementele de design si continut ce alcatuiesc partea vizibila de client a site-ului. Pe parcurs, daca iti doresti sa imbunatatesti anumite aspecte ale site-ului, poti adauga noi functii si detalii ce tin de acest lucru.
  • Creste vanzarile. Un site web ofera o vizibilitate mai mare decat un birou sau magazin fizic. Ai posibilitatea de a dezvolta afacerea ta prin faptul ca pe site poti pormova produsele sau serviciile pe care le oferi, astfel incat clientii sa poata primi mai multe specificatii decat in magazin. In plus, un site web poate fi accesat de oriunde in lume, in special din aria in care vrei sa iti oferi serviciile.
  • Ofera credibilitate. Un site web cu un design aspectuos si cu functii ce faciliteaza nevoile clientilor, inspira increderea in afacerea ta. In special in mediul online, clientii cauta certitudine, iar tu poti folosi acest lucru in favoarea ta, prin review-uri lasate de alti clienti, prin poze si videoclipuri ale produselor oferite, prin formulare de contact, articole utile pe blog, etc.
  • Disponibilitate non-stop. Pe site-ul afacerii tale sau in magazinul online pe care il deschizi, clientii pot intra oricand vor ei, pot achizitiona produse, pot cere oferte personalizate, toate astea chiar si atunci cand locatia fizica este in afara orelor de lucru. Ce poate fi mai util decat un loc unde poti promova produse si servicii sau unde poti plasa comenzi non-stop?

Avantaje

Ce oferim


  • Tema care sa indeplineasca cerintele tale. Parerea ta conteaza! Indiferent de domeniul in care activezi, iti oferim o tema care reuneste atat criteriile tale, cat si factorii de care depinde buna functionare a afacerii tale online.
  • Design responsive. Tendinta de utilizare a altor device-uri decat calculatoarele este in continua crestere, motiv pentru care ne asiguram ca site-ul tau se poate adapta pentru divece-ul oricarui utilizator.
  • Facilitam experienta de navigare a clientilor. Un lucru este sigur, daca clientul este multumit de aspectul site-ului si de modul intuitiv de navigare, acesta se va intoarce. Pentru asta suntem noi aici! Sa realizam un site web ce ofera clientilor tai ceea ce cauta.
  • Panou de administrare intuitiv. Oferim consultanta in utilizarea panoului administrativ, astfel incat sa va puteti administra si actualiza continutul site-ului dupa bunul plac.
  • Integram aplicatii in site. Stim ca este importanta interactiunea cu persoanele interesate de produsele sau serviciile tale, asa ca integram live-chat pentru a putea lua legatura mai rapida cu el. De asemenea integram si newsletter pentru a-ti putea crea o baza solida de clienti.

Next Project
Pachete
DezvoltareWeb